Om oss

Mästaremålaren AB

Mästaremålaren AB, erbjuder prima måleri för för hem och företag! Vi kan erbjuda det mesta när det gäller måleri, från fasad till tapetsering. Våra kunder är privatpersoner och byggföretag i Karlskronaområdet. Företaget har idag fyra anställda målare, som alla är välutbildade, erfarna och har viljan att göra ett så bra jobb som möjligt.

Går ni i renoveringsplaner och söker efter ett kunnigt måleri med professionella tjänster och bred erfarenhet? Mästaremålarna erbjuder prima måleri för för hem och företag & har sedan 2006 hjälpt mängder av kunder med att uppfylla deras renoveringsdrömmar och erbjuder breda måleritjänster för både ut- och invändiga projekt. Allomfattande helhetslösningar eller assistans till mindre punktinsatser? Nu är vi nyfikna på att höra mer om vad ni i och runt om Blekinge & Småland behöver och hur vi skulle kunna hjälpa också er att nå era mål. Ring oss och beskriv era behov så att vi i vår tur får möjlighet att uppfylla dem samt dela med oss av den erfarenhet som vi fått genom våra verksamma år.

Vår historia

Mästaremålarn startade som enmansföretag 2006 & övergick till Aktiebolag 2010 & har varit runt 10 målare sen dess! Våra kunder är privatpersoner brf & byggföretag i Bleikinge & Småland.  Våra målare är alla välutbildade, erfarna och har viljan att göra ett så bra jobb som möjligt.

Kontakta oss

Intresserad av våra tjänster…? Kontakta oss idag!