Tjänster

Invändig målning

Villa:  Behöver du som villaägare hjälp med utvändigt- eller invändigt måleriarbete? Våra skickliga målare hjälper dig med detta. Vi utför vägg- samt dekormålningar inomhus 365 dagar om året men även utomhusarbete under årets varmare årstider!

Lägenhet: Vill du som privatperson förnya ditt hem? Vi erbjuder en mängd olika tjänster för dig som är lägenhetsinnehavare. Bland annat utför vi tak- vägg och snickeri målningar. Vi utför även specialarbeten för att bevara vackra detaljer samt tidstypiska strukturer som finns i just ditt hem. Vi har experter inom alla delar av måleriarbetet.

Fasadmålning

Utomhusmålning: Fasaden på ett hus är hårt utsatt för solljus, vind och temperaturväxlingar. Dessa dagliga påfrestningar gör att fasaden regelbundet måste målas om för att huset ska bibehållas i ett bra skick. Sydväggen på ett hus bör målas om vart 6e år, övrig fasad klarar sig upp till 10-15 år. Detta beror dock självfallet på färg och vart man bor i Sverige. Vi på Mästaremålarn AB hjälper både privatpersoner och företag med kvalitativ fasadmålning och husmålning. Du är varmt välkommen att kontakta oss för fri offert.

Renoveringsmålning

Behöver du hjälp med att förnya ditt hem så erbjuder vi en helhetslösning för att förverkliga er dröm när det gäller alltifrån tapetsering, målning, vävsättning, fondväggar. Vi är helt enkelt öppna för att lyssna på dina önskemål för att tillsammans uppnå bästa resultat. Kontakta oss för en fri offert.

Tapetsering

Är man ute efter en snabb, stilren och effektfull förändring så är tapetsering ett mycket bra val på många sätt. Målade väggar har givetvis sina alldeles egna fördelar, men med en tapet blir intrycket betydligt mycket mjukare och möjligheterna är betydligt många fler. Byt färg eller sätt en helt ny stil och karaktär på rummet med hjälp från en mönstertapet. Eller varför inte satsa på en intresseväckande fondvägg som sätter stämning och drar blickarna till sig?

Vi kommer alltid ut på plats för att på ett personligt samt professionellt sätt kunna avgöra vilka förutsättningar som är bäst för just ert objekt för att på ett rättvist sätt ge er ett kostnadsförslag. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Intresserad av våra tjänster…? Kontakta oss idag!